Welcome Guest! To enable all features please Login or Register.

Notification

Icon
Error

CheckForUpdate error
Pliskin
#1 Posted : Friday, August 17, 2018 10:38:37 AM(UTC)
Rank: Member

Groups: Registered
Posts: 20

Thanks: 3 times
Was thanked: 2 time(s) in 2 post(s)
I get the CheckForUpdate error always nowadays and i can't even connect the bot with the game anymore..
It always says Update available but it has the latest version.
I tried many things and coudn't figure it out, anyone else with the same problem?
What's wrong?
Ynnoz
#2 Posted : Friday, August 17, 2018 4:44:23 PM(UTC)

Rank: Advanced Member

Groups: Registered
Posts: 53

Thanks: 3 times
Was thanked: 7 time(s) in 7 post(s)
No, haven't seen this error here. Is your firewall/virus-scanner blocking anything?
Pliskin
#3 Posted : Sunday, August 19, 2018 3:52:05 PM(UTC)
Rank: Member

Groups: Registered
Posts: 20

Thanks: 3 times
Was thanked: 2 time(s) in 2 post(s)
Nope.
What do i do?
I have a lifetime license and i can't even use it... :(
Pliskin
#4 Posted : Sunday, August 19, 2018 4:04:57 PM(UTC)
Rank: Member

Groups: Registered
Posts: 20

Thanks: 3 times
Was thanked: 2 time(s) in 2 post(s)
Most of the time is this: https://i.imgur.com/ClFD6ze.png
I Update and it returns to the same state 'Update required'

When i can get it to start then it's this: https://i.imgur.com/WMttTGo.png
Ynnoz
#5 Posted : Sunday, August 19, 2018 6:47:30 PM(UTC)

Rank: Advanced Member

Groups: Registered
Posts: 53

Thanks: 3 times
Was thanked: 7 time(s) in 7 post(s)
Don't have this problem. Using W10 with Microsoft Defender and have whitelisted the Hearthranger directory. Run Hearthranger as Administrator. Runs fine on my two PC's (two accounts).
Pliskin
#6 Posted : Monday, August 20, 2018 9:20:08 AM(UTC)
Rank: Member

Groups: Registered
Posts: 20

Thanks: 3 times
Was thanked: 2 time(s) in 2 post(s)
Ynnoz;57409 wrote:
Don't have this problem. Using W10 with Microsoft Defender and have whitelisted the Hearthranger directory. Run Hearthranger as Administrator. Runs fine on my two PC's (two accounts).


How do you 'whitelist' it?
Ynnoz
#7 Posted : Tuesday, August 21, 2018 7:42:31 AM(UTC)

Rank: Advanced Member

Groups: Registered
Posts: 53

Thanks: 3 times
Was thanked: 7 time(s) in 7 post(s)
Pliskin;57442 wrote:
How do you 'whitelist' it?


https://support.microsof...dows-defender-antivirus

and add the Hearthranger directory as exclusion.
Pliskin
#8 Posted : Tuesday, August 21, 2018 7:09:09 PM(UTC)
Rank: Member

Groups: Registered
Posts: 20

Thanks: 3 times
Was thanked: 2 time(s) in 2 post(s)
Ynnoz;57555 wrote:
https://support.microsoft.com/en-us/help/4028485/windows-10-add-an-exclusion-to-windows-defender-antivirus

and add the Hearthranger directory as exclusion.


It Worked! Thx man!
Forum Jump  
You cannot post new topics in this forum.
You cannot reply to topics in this forum.
You cannot delete your posts in this forum.
You cannot edit your posts in this forum.
You cannot create polls in this forum.
You cannot vote in polls in this forum.

Powered by YAF | YAF © 2003-2011, Yet Another Forum.NET
This page was generated in 0.050 seconds.