Welcome Guest! To enable all features please Login or Register.

Notification

Icon
Error

Lost Connection with bot server
Academic
#1 Posted : Monday, March 11, 2019 4:05:28 AM(UTC)
Rank: Newbie

Groups: Registered
Posts: 3

and it is still a problem for 2 days...

pls fix
ReQuiem222
#2 Posted : Monday, March 11, 2019 5:06:27 AM(UTC)

Rank: Advanced Member

Groups: Registered
Posts: 53

Thanks: 8 times
Was thanked: 5 time(s) in 4 post(s)
No problem here... download the new update ;)
Holyone
#5 Posted : Monday, March 11, 2019 11:56:01 AM(UTC)

Rank: Advanced Member

Groups: Registered
Posts: 40
Location: Somewhere on Tellus

Thanks: 13 times
Was thanked: 9 time(s) in 5 post(s)
been running the bot 24/7 14 days straight no problem here !
Academic
#3 Posted : Monday, March 11, 2019 4:11:26 PM(UTC)
Rank: Newbie

Groups: Registered
Posts: 3

ReQuiem222;58365 wrote:
No problem here... download the new update ;)


I did It twice, but the problem still exist :(
Holyone
#4 Posted : Monday, March 11, 2019 6:24:55 PM(UTC)

Rank: Advanced Member

Groups: Registered
Posts: 40
Location: Somewhere on Tellus

Thanks: 13 times
Was thanked: 9 time(s) in 5 post(s)
Academic;58367 wrote:
I did It twice, but the problem still exist :(


If you have a router it might be that it is blocking the trafic to the server !!!
Forum Jump  
You cannot post new topics in this forum.
You cannot reply to topics in this forum.
You cannot delete your posts in this forum.
You cannot edit your posts in this forum.
You cannot create polls in this forum.
You cannot vote in polls in this forum.

Powered by YAF | YAF © 2003-2011, Yet Another Forum.NET
This page was generated in 0.068 seconds.