Welcome Guest! To enable all features please Login or Register.

Notification

Icon
Error

[Crash] A new guard page for the stack cannot be created
Saegle
#1 Posted : Friday, April 12, 2019 8:12:20 AM(UTC)

Rank: Advanced Member

Groups: Registered
Posts: 30

Thanks: 5 times
Was thanked: 6 time(s) in 6 post(s)
Hi there,

Since the latest bot update (at least I don't remember I saw it before), I'm getting an messagebox as follow :

Title : HearthRanger.exe - SystemError
Icon : a red cross.
Message : A new guard page for the stack cannot be created.
Button : OK only

Sadly I cannot add any additional info because I'm doing something else when it happen so no idea if something unusual happened but HR GUI is gone.
Am I the only one to get this error ? Do you need more details about anything ?

Thanks for you answers and have a good day !
JoyAdmin
#2 Posted : Friday, April 12, 2019 11:50:56 AM(UTC)
Rank: Administration

Groups: Administrators
Posts: 4,571

Thanks: 768 times
Was thanked: 4330 time(s) in 1533 post(s)
It'll be helpful if you can provide a game's screenshot.

You can keep botting with the same deck.
Saegle
#3 Posted : Friday, April 12, 2019 5:38:48 PM(UTC)

Rank: Advanced Member

Groups: Registered
Posts: 30

Thanks: 5 times
Was thanked: 6 time(s) in 6 post(s)
Well I did take a screenshot but not uploaded. It's just as I described though.

HS disconnects because "I" have not played for 20/30 minutes. Well usual HS screen when you're not playing.

As for HR. The program is gone, only a MessageBox is left with a "OK" button is on the top.

If it happens again this night I'll upload a screenshot, but still if I send the picture the picture you'll see what I describe. Thanks for your answer anyway Joy. Will let you know if that keeps happening.


JoyAdmin
#4 Posted : Friday, April 12, 2019 11:44:07 PM(UTC)
Rank: Administration

Groups: Administrators
Posts: 4,571

Thanks: 768 times
Was thanked: 4330 time(s) in 1533 post(s)
It'll also be helpful if you can upload the deck card list that has this kind of issue, so we can test it with the same deck too, thanks.

Saegle
#5 Posted : Saturday, April 13, 2019 7:19:20 AM(UTC)

Rank: Advanced Member

Groups: Registered
Posts: 30

Thanks: 5 times
Was thanked: 6 time(s) in 6 post(s)
Well that time I could the GUI : https://imgur.com/a/uZErRWe

Note that I also got the error while playing. So last line of was [TIME] Bot stopped and the same message box shown when I was playing the deck.

Here is the list, using aggro config


AAECAR8GogLZB9sJ7/ECm4UD44sDDKgCtQPeBLsF7QmBCsn4AqCFA6SIA7CLA/mWA56dAwA=


Edit : I just checked Hr log folder and it's there are plenty of this line :

4:36:26 AM:ERROR::b678d19d-18ac-4d2a-8fb0-b995d5b55f0f - Object reference not set to an instance of an object.

Edit 2 : I re-downloaded all files. Will let you know tomorrow if the error keeps happening.
1 user thanked Saegle for this useful post.
JoyAdmin on 4/13/2019(UTC)
Saegle
#6 Posted : Sunday, April 14, 2019 9:36:15 AM(UTC)

Rank: Advanced Member

Groups: Registered
Posts: 30

Thanks: 5 times
Was thanked: 6 time(s) in 6 post(s)
As I said I re-installed the bot and set everything up. Last time, it stopped after 2 wins and closed with no error. I launched it back and it kept playing so it's shouldn't have anything to do about some bad options for auto-closing the bot. All in all in 3H the error I mentionned is not showing any longuer so I guess reinstalled solve the problem.

Just got this warning in HR dir/log :

11:15:29 AM:WARN::650c9694-1606-4553-a820-602d4b38243tgs5 - changed socket port: 52108

I guess I can ignore this warning or is there something I need to do ?
Forum Jump  
You cannot post new topics in this forum.
You cannot reply to topics in this forum.
You cannot delete your posts in this forum.
You cannot edit your posts in this forum.
You cannot create polls in this forum.
You cannot vote in polls in this forum.

Powered by YAF | YAF © 2003-2011, Yet Another Forum.NET
This page was generated in 0.069 seconds.