Welcome Guest! To enable all features please Login or Register.

Notification

Icon
Error

Ores
Hex69
#1 Posted : Sunday, November 3, 2019 1:08:11 AM(UTC)
Rank: Newbie

Groups: Registered
Posts: 6

Thanks: 1 times
Hi how can i set the bot to mine only ores and not all clickable objects on map?
xunaf
#2 Posted : Sunday, November 3, 2019 4:34:21 AM(UTC)
xunaf


Rank: Advanced Member

Groups: Registered, DSOModerator
Posts: 89
Woman
Location: İstanbul Turkey

Thanks: 33 times
Was thanked: 15 time(s) in 13 post(s)
Hello dear member;
you can also find a solution by typing high level into the item section.

respects
ßr; xunaf
σηℓу gσ∂ cαη נυ∂gє мє!
Hex69
#3 Posted : Sunday, November 3, 2019 4:58:34 AM(UTC)
Rank: Newbie

Groups: Registered
Posts: 6

Thanks: 1 times
Hi, could u send me screenshot or something? im new in this and i dont know how to do it :/
xunaf
#4 Posted : Sunday, November 3, 2019 5:33:02 AM(UTC)
xunaf


Rank: Advanced Member

Groups: Registered, DSOModerator
Posts: 89
Woman
Location: İstanbul Turkey

Thanks: 33 times
Was thanked: 15 time(s) in 13 post(s)

I tried to help you at the link below.

I put it in red from here.
σηℓу gσ∂ cαη נυ∂gє мє!
Hex69
#5 Posted : Sunday, November 3, 2019 5:46:25 AM(UTC)
Rank: Newbie

Groups: Registered
Posts: 6

Thanks: 1 times
Oh i tried that but havent work. :/
Hex69
#6 Posted : Monday, November 4, 2019 10:43:54 AM(UTC)
Rank: Newbie

Groups: Registered
Posts: 6

Thanks: 1 times
Any other suggestions please? :/
Forum Jump  
You cannot post new topics in this forum.
You cannot reply to topics in this forum.
You cannot delete your posts in this forum.
You cannot edit your posts in this forum.
You cannot create polls in this forum.
You cannot vote in polls in this forum.

Powered by YAF | YAF © 2003-2011, Yet Another Forum.NET
This page was generated in 0.059 seconds.