Welcome Guest! To enable all features please Login or Register.

Notification

Icon
Error

Unable to start bot
Falreigimer
#1 Posted : Tuesday, November 5, 2019 5:24:43 PM(UTC)
Rank: Newbie

Groups: Registered
Posts: 2

Thanks: 1 times
Hello just came back to HS after a long break

I'm trying to run the bot, however it does nothing for a minute, and then it doesn't seem to get past the "TransitStateMachineFromOffline" stage.
There's no interaction with the game or whatsoever.

Logs

Settings

Any ideas what could be causing this?
Already added exception to the windows firewall, and account login is fine, hearthstone is in windowed mode.
Jumpit99
#2 Posted : Tuesday, November 5, 2019 6:09:14 PM(UTC)
Rank: Newbie

Groups: Registered
Posts: 5

Thanks: 1 times
Was thanked: 1 time(s) in 1 post(s)
I got the same proble just a few minutes ago, i think it is because of the new hearthstone's update, i guess we need to wait for the updated version of the bot.
1 user thanked Jumpit99 for this useful post.
Falreigimer on 11/5/2019(UTC)
Falreigimer
#3 Posted : Tuesday, November 5, 2019 6:41:53 PM(UTC)
Rank: Newbie

Groups: Registered
Posts: 2

Thanks: 1 times
Jumpit99;59299 wrote:
I got the same proble just a few minutes ago, i think it is because of the new hearthstone's update, i guess we need to wait for the updated version of the bot.

Oh ok thank you for the response :)
Saegle
#4 Posted : Tuesday, November 5, 2019 7:21:09 PM(UTC)
Rank: Member

Groups: Registered
Posts: 29

Thanks: 4 times
Was thanked: 6 time(s) in 6 post(s)
Keep in mind that whenever Hearthstone is updated, the bot needs to be updated too.
Forum Jump  
You cannot post new topics in this forum.
You cannot reply to topics in this forum.
You cannot delete your posts in this forum.
You cannot edit your posts in this forum.
You cannot create polls in this forum.
You cannot vote in polls in this forum.

Powered by YAF | YAF © 2003-2011, Yet Another Forum.NET
This page was generated in 0.056 seconds.