Welcome Guest! To enable all features please Login or Register.

Notification

Icon
Error

3 Pages<123
v.11.2.4.0 - Support 'Saviors of Uldum' Expansioin ! (HSBOT)
lee526346
#44 Posted : Thursday, November 7, 2019 12:28:36 PM(UTC)
Rank: Newbie

Groups: Registered
Posts: 4

Thanks: 3 times
Was thanked: 1 time(s) in 1 post(s)
JoyAdmin;59315 wrote:
Just update to the latest version v.11.2.2.0.


i did it already. its newest version's bug
JoyAdmin
#46 Posted : Thursday, November 7, 2019 12:35:49 PM(UTC)
Rank: Administration

Groups: Administrators
Posts: 4,567

Thanks: 768 times
Was thanked: 4328 time(s) in 1531 post(s)
Please describe your issue and send corresponding log files under [task_log] to rush4xhost@gmail.com, thanks.
1 user thanked JoyAdmin for this useful post.
lee526346 on 11/7/2019(UTC)
Darkztar
#48 Posted : Thursday, November 7, 2019 1:12:20 PM(UTC)
Rank: Newbie

Groups: Registered
Posts: 4

thanks :)
working again
3mendous
#47 Posted : Thursday, November 7, 2019 4:57:44 PM(UTC)
Rank: Newbie

Groups: Registered
Posts: 4

JoyAdmin;59318 wrote:
Please describe your issue and send corresponding log files under [task_log] to rush4xhost@gmail.com, thanks.

I've mailed you
kevinyang225
#40 Posted : Thursday, November 7, 2019 9:34:31 PM(UTC)
Rank: Newbie

Groups: Registered
Posts: 1
Location: China

3mendous;59310 wrote:
Bot can't do anything after first move, it keeps recalculating, but doesn't do anything else and when it gets defeated, it doesn't start a new game

same here after update to v.11.2.2.0
Ynnoz
#41 Posted : Thursday, November 7, 2019 10:01:21 PM(UTC)

Rank: Advanced Member

Groups: Registered
Posts: 117

Thanks: 3 times
Was thanked: 12 time(s) in 12 post(s)
kevinyang225;59323 wrote:
same here after update to v.11.2.2.0


Yep, same problem. It keeps calculating. I can also email a logfile, but I guess you already have one from another user.
Axion
#49 Posted : Friday, November 8, 2019 12:28:46 AM(UTC)

Rank: Advanced Member

Groups: Registered
Posts: 46

Thanks: 3 times
Was thanked: 24 time(s) in 9 post(s)
more than 24hrs and the bot still has the same problem ...
After playing the first card the bot enters an endless quantum calculation
and can no longer do any action in the game ... Please check this error ...


Axion
JoyAdmin
#50 Posted : Friday, November 8, 2019 1:29:56 AM(UTC)
Rank: Administration

Groups: Administrators
Posts: 4,567

Thanks: 768 times
Was thanked: 4328 time(s) in 1531 post(s)
Does it 100% happen or just by chance ?

Paste your deck cards list please.
lee526346
#22 Posted : Friday, November 8, 2019 4:46:04 AM(UTC)
Rank: Newbie

Groups: Registered
Posts: 4

Thanks: 3 times
Was thanked: 1 time(s) in 1 post(s)
sometimes do nothing, sometimes calculating infinitely, sometimes play cards even if don't have mana,
and infinitely attack order their minions to make their first turn. and sometimes when my turn, do nothing and press end turn.
I haven't used the bot for two days now. I paid for the license and am a little disappointed.

*my ver is 11.2.3.0 now
I did everything I could
redownload package, delete data and reupdate, no anti virus, run as administrator, except boot.dll and others.
there was no problem for two weeks. bug is after patch.
Ynnoz
#51 Posted : Friday, November 8, 2019 9:17:30 AM(UTC)

Rank: Advanced Member

Groups: Registered
Posts: 117

Thanks: 3 times
Was thanked: 12 time(s) in 12 post(s)
Same problem with the latest version (I redownload the complete package). It does not play any cards and stops after one game. Will send you the logfiles.
3mendous
#52 Posted : Friday, November 8, 2019 4:39:31 PM(UTC)
Rank: Newbie

Groups: Registered
Posts: 4

Same problem as for 11.2.2.0, now it's 11.2.3.0, bot can do mulligan and first turn, but it can't end this first turn, and as I see in console it still can see cards that have been played
DisturbedBot
#53 Posted : Saturday, November 9, 2019 3:33:30 AM(UTC)
Rank: Newbie

Groups: Registered
Posts: 9

Thanks: 2 times
3mendous;59336 wrote:
Same problem as for 11.2.2.0, now it's 11.2.3.0, bot can do mulligan and first turn, but it can't end this first turn, and as I see in console it still can see cards that have been played

Same for me still.
I also notice that settings like Queues are not working.
I have two 60 gold quests that simple to do. selecting the option to do all quests THEN do 30wins daily somehow make the bot tries to do 30 wins daily. The settings has not been changes since the last patch, they are expected to still work.
Nataniel88
#54 Posted : Saturday, November 9, 2019 4:57:17 AM(UTC)

Rank: Advanced Member

Groups: Registered
Posts: 60

Thanks: 4 times
Was thanked: 20 time(s) in 7 post(s)
Same here, issue present at all modes, tavern brawl, practise, play mode. Bot does 1st action and then inifinitely loops.
Axion
#55 Posted : Saturday, November 9, 2019 1:39:48 PM(UTC)

Rank: Advanced Member

Groups: Registered
Posts: 46

Thanks: 3 times
Was thanked: 24 time(s) in 9 post(s)
Nataniel88;59339 wrote:
Same here, issue present at all modes, tavern brawl, practise, play mode. Bot does 1st action and then inifinitely loops.



Hi guys

The bot works as long as "Bot Control Option" is unchecked ...







Uncheck all options and restart the bot!
This will make it work normally again!
2 users thanked Axion for this useful post.
lee526346 on 11/9/2019(UTC), Nataniel88 on 11/9/2019(UTC)
Nataniel88
#56 Posted : Saturday, November 9, 2019 3:52:38 PM(UTC)

Rank: Advanced Member

Groups: Registered
Posts: 60

Thanks: 4 times
Was thanked: 20 time(s) in 7 post(s)
It works, thanks!
Ynnoz
#57 Posted : Saturday, November 9, 2019 6:30:12 PM(UTC)

Rank: Advanced Member

Groups: Registered
Posts: 117

Thanks: 3 times
Was thanked: 12 time(s) in 12 post(s)
Unfortunately, 11.2.4.0 did not solve the problem. We still have to disable bot control options to let it work.
Axion
#58 Posted : Saturday, November 9, 2019 6:52:54 PM(UTC)

Rank: Advanced Member

Groups: Registered
Posts: 46

Thanks: 3 times
Was thanked: 24 time(s) in 9 post(s)
Ynnoz;59343 wrote:
Unfortunately, 11.2.4.0 did not solve the problem. We still have to disable bot control options to let it work.



Hey guys ...

The control options do not influence much in the bot play mode ...
Let's give Joy time to fix these little bugs ...
We have to take into account that there was a change in HS and that certainly influences the bot programming ...
We already have an option for the bot to work ...
so let's complain less and let Joy solve these issues ...
lee526346
#59 Posted : Saturday, November 9, 2019 11:42:02 PM(UTC)
Rank: Newbie

Groups: Registered
Posts: 4

Thanks: 3 times
Was thanked: 1 time(s) in 1 post(s)
i think it is related to one of the bugs after the hearthstone patch, the can't squelch bug.
blizzard says it's patching on monday, so we have to wait.
1 user thanked lee526346 for this useful post.
JoyAdmin on 11/10/2019(UTC)
3 Pages<123
Forum Jump  
You cannot post new topics in this forum.
You cannot reply to topics in this forum.
You cannot delete your posts in this forum.
You cannot edit your posts in this forum.
You cannot create polls in this forum.
You cannot vote in polls in this forum.

Powered by YAF | YAF © 2003-2011, Yet Another Forum.NET
This page was generated in 0.112 seconds.