Welcome Guest! To enable all features please Login or Register.

Notification

Icon
Error

TransitStateMachineFromIdle - BUG
Fadopastor
#1 Posted : Tuesday, March 17, 2020 4:10:46 PM(UTC)
Rank: Member

Groups: Registered
Posts: 9

Thanks: 4 times
Was thanked: 2 time(s) in 2 post(s)
Sometimes after playing a game bot is not able to skip that "win" or "defeat" screen (so it can't play more games) and logs look like that:

bug

Any idea what to do?


Thanks in advance!
1 user thanked Fadopastor for this useful post.
djanko88 on 3/18/2020(UTC)
s1l3nced1
#2 Posted : Tuesday, March 17, 2020 7:35:08 PM(UTC)
Rank: Newbie

Groups: Registered
Posts: 2

I am having this exact same issue
zapherjin
#4 Posted : Tuesday, March 17, 2020 8:24:11 PM(UTC)
Rank: Newbie

Groups: Registered
Posts: 6

Thanks: 1 times
im having the same issue issue as well, also my bot is trying to play in wild instead of standard
SaintLucky
#5 Posted : Tuesday, March 17, 2020 10:45:58 PM(UTC)
Rank: Newbie

Groups: Registered
Posts: 7

Thanks: 1 times
zapherjin;59814 wrote:
im having the same issue issue as well, also my bot is trying to play in wild instead of standard



same issue here. happened after HS update
edward2128125
#6 Posted : Tuesday, March 17, 2020 11:34:28 PM(UTC)
Rank: Newbie

Groups: Registered
Posts: 5

Thanks: 1 times
same issue after HS update. sad
Axion
#7 Posted : Wednesday, March 18, 2020 1:12:48 AM(UTC)

Rank: Advanced Member

Groups: Registered
Posts: 57

Thanks: 4 times
Was thanked: 38 time(s) in 14 post(s)
Whenever HS has an update, we have to wait for an update of the bot to suit the updates ...
So... be patient!

Axion
JoyAdmin
#9 Posted : Wednesday, March 18, 2020 11:52:22 AM(UTC)
Rank: Administration

Groups: Administrators
Posts: 4,638

Thanks: 774 times
Was thanked: 4373 time(s) in 1561 post(s)
Update to the latest bot client v.11.4.6.0 will fix it.

Remember you need to restart the game after update.
teo.duvoisin
#10 Posted : Wednesday, March 18, 2020 12:17:58 PM(UTC)
Rank: Newbie

Groups: Registered
Posts: 2
Man

https://zupimages.net/vi...r.php?id=20/12/huez.png

I am having this exact same issue the error message appears
neurospasm
#11 Posted : Thursday, March 26, 2020 11:32:54 PM(UTC)
Rank: Newbie

Groups: Registered
Posts: 2

Is this happening again after the new update? I have the most recent bot and it's hanging after Login to binding server.
Forum Jump  
You cannot post new topics in this forum.
You cannot reply to topics in this forum.
You cannot delete your posts in this forum.
You cannot edit your posts in this forum.
You cannot create polls in this forum.
You cannot vote in polls in this forum.

Powered by YAF | YAF © 2003-2011, Yet Another Forum.NET
This page was generated in 0.688 seconds.