Welcome Guest! To enable all features please Login or Register.

Notification

Icon
Error

TransitStateMachineFromOffline - cannot run bot
SpongieHS
#1 Posted : Friday, March 27, 2020 2:53:57 AM(UTC)
Rank: Newbie

Groups: Registered
Posts: 3

Thanks: 2 times
Hi. From yesterday I’m seeing an error saying what is in title. Bot also cant find any of my decks to play. When I turn “play” in bot, the game crashes and the bot as well. Any help? It started 12 hours ago.
broadblade
#2 Posted : Friday, March 27, 2020 3:15:04 AM(UTC)
Rank: Newbie

Groups: Registered
Posts: 2

Thanks: 1 times
I'm sure of one or two things that are happening here. #1 there is a new patch and whoever is/are working on the bot have to make the bot work for the new patch, i.e. putting in all the new cards, etc. #2 they might have to take down the servers to avoid having the bot being detected. This is just simple reasoning from an old fart that likes to play games.
JoyAdmin
#3 Posted : Friday, March 27, 2020 6:56:34 AM(UTC)
Rank: Administration

Groups: Administrators
Posts: 4,638

Thanks: 774 times
Was thanked: 4373 time(s) in 1561 post(s)
Just update your bot client to latest patch will fix it.
1 user thanked JoyAdmin for this useful post.
whatnosori on 3/27/2020(UTC)
Forum Jump  
You cannot post new topics in this forum.
You cannot reply to topics in this forum.
You cannot delete your posts in this forum.
You cannot edit your posts in this forum.
You cannot create polls in this forum.
You cannot vote in polls in this forum.

Powered by YAF | YAF © 2003-2011, Yet Another Forum.NET
This page was generated in 0.505 seconds.