Welcome Guest! To enable all features please Login or Register.

Notification

Icon
Error

Bot Showing message "TransitStateMachineFromOffline"
DisturbedBot
#1 Posted : Wednesday, August 19, 2020 3:24:12 PM(UTC)
Rank: Member

Groups: Registered
Posts: 15

Thanks: 2 times
Was thanked: 4 time(s) in 3 post(s)
When game is fully started and bot runs, it repeatedly print the following message without doing anything "TransitStateMachineFromOffline"

After about 1 minute of doing this, bot will print "TransitStateMachineFromOffline - timeout, killing game process" and close down the game.
It will then starts the game again from the Blizzard Battle.net window.

Once the game starts again, it will repeat the process by printing out "TransitStateMachineFromOffline" before shutting the game down with "TransitStateMachineFromOffline - timeout, killing game process".


Note:
- I have sucessfully updated bot to latest version
- I have turned off firewall
- No bot settings been change
- I have recently completed 1000 ranked game win for every single characters
- bot been doing this for almost 2 hours. I have not try to touch the computer during this time, just been watching it start games and then close games. The game itself works fine, I am able to play and click within the game.
JoyAdmin
#2 Posted : Wednesday, August 19, 2020 10:58:39 PM(UTC)
Rank: Administration

Groups: Administrators
Posts: 4,666

Thanks: 776 times
Was thanked: 4391 time(s) in 1571 post(s)
The log shows bot has no rights to access game's process.

Also you can try to re-start Windows OS.
Forum Jump  
You cannot post new topics in this forum.
You cannot reply to topics in this forum.
You cannot delete your posts in this forum.
You cannot edit your posts in this forum.
You cannot create polls in this forum.
You cannot vote in polls in this forum.

Powered by YAF | YAF © 2003-2011, Yet Another Forum.NET
This page was generated in 0.035 seconds.