Welcome Guest! To enable all features please Login or Register.

Notification

Icon
Error

Traven Brawl queuing is glitched
winstomp
#1 Posted : Monday, December 21, 2020 8:18:30 PM(UTC)
Rank: Newbie

Groups: Registered
Posts: 1

I've been recently trying to get the bot to auto queue in Traven Brawls to get my weekly quest to win 5 games done. It creates a deck, backs out goes into collections, then backs out of collections, then goes back to Traven Brawl, and loops this whole process. I have to manually hit play for it to queue, then it cancels my manual queue and auto queue its self. Once it's in a game it works correctly until the game is over and it has to requeue, then it runs the same loop again until I manually queue it. Anyone else having this problem?
jwlance
#2 Posted : Wednesday, December 23, 2020 8:49:10 PM(UTC)
Rank: Newbie

Groups: Registered
Posts: 8

Was thanked: 1 time(s) in 1 post(s)
Has to be your settings. Are you sure you are selecting the correct character to play?
Forum Jump  
You cannot post new topics in this forum.
You cannot reply to topics in this forum.
You cannot delete your posts in this forum.
You cannot edit your posts in this forum.
You cannot create polls in this forum.
You cannot vote in polls in this forum.

Powered by YAF | YAF © 2003-2011, Yet Another Forum.NET
This page was generated in 0.227 seconds.