Welcome Guest! To enable all features please Login or Register.

Notification

Icon
Error

3 Pages123>
HS begins to lag after starting HR
rmfame
#1 Posted : Saturday, May 26, 2018 5:47:50 AM(UTC)
Rank: Member

Groups: Registered
Posts: 11

Was thanked: 1 time(s) in 1 post(s)
hey folks,

for some time now, my HS starts to lag and crash after a while after letting HR run for like 3-5min.
cant even complete the dailys.

this problem didnt occure ever so far, so my pc isnt the problem (my brother got the same problem btw).

so how can this problem be fixxed?
Traukor
#2 Posted : Saturday, May 26, 2018 1:12:35 PM(UTC)
Rank: Newbie

Groups: Registered
Posts: 6

I have the same pb, not as bad (i can complete daily) but it's annoying.
A solution can be appreciate :D
jay0591
#3 Posted : Sunday, May 27, 2018 6:00:40 PM(UTC)
Rank: Member

Groups: Registered
Posts: 24

Thanks: 2 times
Was thanked: 4 time(s) in 4 post(s)
Having this issue too
The moosta
#4 Posted : Monday, May 28, 2018 5:31:00 AM(UTC)
Rank: Newbie

Groups: Registered
Posts: 2

Thanks: 1 times
Having this issue too
Elefantex
#5 Posted : Monday, May 28, 2018 7:18:34 AM(UTC)
Rank: Member

Groups: Registered
Posts: 25

Thanks: 7 times
Was thanked: 4 time(s) in 4 post(s)
Me too
The moosta
#6 Posted : Monday, May 28, 2018 5:45:16 PM(UTC)
Rank: Newbie

Groups: Registered
Posts: 2

Thanks: 1 times
your bot is crashing and at the same time lagging. Will you do something with this? This is already since the last update. Nobody does anything about it ... It's not free
JoyAdmin
#7 Posted : Monday, May 28, 2018 11:51:14 PM(UTC)
Rank: Administration

Groups: Administrators
Posts: 4,444

Thanks: 758 times
Was thanked: 4260 time(s) in 1493 post(s)
Such issue may relate with your anti-virus software settings, ensure to exclude HR's directory in anti-virus scan list.
jay0591
#9 Posted : Tuesday, May 29, 2018 1:08:05 PM(UTC)
Rank: Member

Groups: Registered
Posts: 24

Thanks: 2 times
Was thanked: 4 time(s) in 4 post(s)
Both of mine have it excluded and haven't had any problems with lagging until recently.... Not sure if it Hearthstone or HearthRanger
mrgodai
#10 Posted : Wednesday, May 30, 2018 4:18:00 PM(UTC)

Rank: Advanced Member

Groups: Registered
Posts: 225
Location: FL

Thanks: 62 times
Was thanked: 43 time(s) in 41 post(s)
i have this issue only on 1 machine out of 3. about 10 min after HR is running, the game would freeze for 3-4 seconds periodically.
rmfame
#11 Posted : Wednesday, May 30, 2018 4:37:02 PM(UTC)
Rank: Member

Groups: Registered
Posts: 11

Was thanked: 1 time(s) in 1 post(s)
can we get at least any info?...
leon11hk
#12 Posted : Thursday, May 31, 2018 12:16:12 AM(UTC)
Rank: Newbie

Groups: Registered
Posts: 2

On the issue of lag, it may have existed all the time.
This problem occurs when you run hr for some time.
I have observed the operation of hr and found that ram usage is not normal.
For example, if you press the show statistics button after running for a certain period of time,
Hr's ram usage will always increase!
Another example is when you run for a while, you press the stop button to play manually,
Hr's ram usage will also increase! (hr don't do anything ostensibly)

So ram usage is often exceeded on one of my low pcs (4gb ram) when I stop using ram page on hard disk.
(I have often tried to modify the limit of using RAM in HearthRanger.ini, but the problem still exists)
For a low pc, I would think that hr will continue to use virtual memory when ram usage exceeds.
So you will feel lag?

There may be other reasons leading to these problems
I restart my computer after HR running for some time always.(I can do it only)

All three of my computers have these problems, low pc lag obviously.
mrgodai
#13 Posted : Thursday, May 31, 2018 2:51:19 PM(UTC)

Rank: Advanced Member

Groups: Registered
Posts: 225
Location: FL

Thanks: 62 times
Was thanked: 43 time(s) in 41 post(s)
leon11hk;56472 wrote:
On the issue of lag, it may have existed all the time.
This problem occurs when you run hr for some time.
I have observed the operation of hr and found that ram usage is not normal.
For example, if you press the show statistics button after running for a certain period of time,
Hr's ram usage will always increase!
Another example is when you run for a while, you press the stop button to play manually,
Hr's ram usage will also increase! (hr don't do anything ostensibly)

So ram usage is often exceeded on one of my low pcs (4gb ram) when I stop using ram page on hard disk.
(I have often tried to modify the limit of using RAM in HearthRanger.ini, but the problem still exists)
For a low pc, I would think that hr will continue to use virtual memory when ram usage exceeds.
So you will feel lag?

There may be other reasons leading to these problems
I restart my computer after HR running for some time always.(I can do it only)

All three of my computers have these problems, low pc lag obviously.



yes it was there before but very low lag, less than 1 sec. now the lag is 3-4 seconds in the lastest HR. As long as i dont run HR it's fine, but problem appears when HR starts
mrgodai
#8 Posted : Thursday, May 31, 2018 3:29:39 PM(UTC)

Rank: Advanced Member

Groups: Registered
Posts: 225
Location: FL

Thanks: 62 times
Was thanked: 43 time(s) in 41 post(s)
JoyAdmin;56448 wrote:
Such issue may relate with your anti-virus software settings, ensure to exclude HR's directory in anti-virus scan list.



the pc having the issue does not have anti virus installed. whenever this happens i did notice hearthranger would go to 0% cpu usage like it's stalled.
Nitsujo
#14 Posted : Friday, June 1, 2018 8:21:58 PM(UTC)
Nitsujo

Rank: Member

Groups: Registered
Posts: 23
Location: USA

Thanks: 9 times
*cricket cricket* on this thread an all others like it.
- J
kamil234
#15 Posted : Friday, June 1, 2018 10:58:42 PM(UTC)

Rank: Advanced Member

Groups: Registered
Posts: 116

Thanks: 6 times
Was thanked: 34 time(s) in 20 post(s)
I have this problem too, i thought it was just me.

BTW Hearthstone and bot folders are excluded / whitelisted by my AV, I also turned off my AV completely during it, but same problem.
rmfame
#16 Posted : Saturday, June 2, 2018 5:09:39 AM(UTC)
Rank: Member

Groups: Registered
Posts: 11

Was thanked: 1 time(s) in 1 post(s)
would be amazing if you´d be at least say something like "we are currently working on this" instead of just ignoring the problem.
we all paid money for this service so at least try to get in contact with the community...
JoyAdmin
#17 Posted : Saturday, June 2, 2018 10:54:25 AM(UTC)
Rank: Administration

Groups: Administrators
Posts: 4,444

Thanks: 758 times
Was thanked: 4260 time(s) in 1493 post(s)
This issue mainly comes from user's computer environment, and we have already been started investigating it.
1 user thanked JoyAdmin for this useful post.
liweichen6 on 6/6/2018(UTC)
rmfame
#18 Posted : Sunday, June 3, 2018 10:45:41 AM(UTC)
Rank: Member

Groups: Registered
Posts: 11

Was thanked: 1 time(s) in 1 post(s)
thx for the reply!

how long will it approximately take to fix this?

Twister
#20 Posted : Tuesday, June 5, 2018 9:33:08 AM(UTC)
Rank: Member

Groups: Registered
Posts: 27

Thanks: 5 times
Was thanked: 3 time(s) in 3 post(s)
Have the same issue but only on one of my two computers.

Recently reinstalled the OS [win10x64] and the game on the machine with the issue, copied the HR folder from the other one. I already tried to reinstall HR by downloading the latest version instead of coping from the other system, but that didn't fix the issue. This was ~ two weeks ago.

After reading this thread now, i added HR's folder to Windows Defender's ignore list, but that didn't affect the issue either.
DEWBOY
#21 Posted : Friday, June 8, 2018 7:12:15 PM(UTC)
Rank: Newbie

Groups: Registered
Posts: 7
Location: Portugal

Same here. Starts to lag after 4/5 mins..
3 Pages123>
Forum Jump  
You cannot post new topics in this forum.
You cannot reply to topics in this forum.
You cannot delete your posts in this forum.
You cannot edit your posts in this forum.
You cannot create polls in this forum.
You cannot vote in polls in this forum.

Powered by YAF | YAF © 2003-2011, Yet Another Forum.NET
This page was generated in 0.227 seconds.